Zonnepanelen

Structa zonnepanelen

Zonnepanelen kopen

Hoewel de terugdraaiende teller in Vlaanderen werd afgeschaft, zijn fotovoltaïsche zonnepanelen in 2021 nog steeds een goede investering. Je geniet namelijk van de volgende voordelen:
  • Na het installeren van de zonnepanelen is alle energie die wordt opgewekt volledig gratis
  • Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en je weet dus zeker dat minstens een deel van je stroomverbruik afkomstig is van groene energie
  • De waarde van je huis stijgt als je zonnepanelen hebt geplaatst
  • De Vlaamse overheid geeft je zowel premies op je zonnepanelen als thuisbatterij
Sinds de afschaffing van de terugdraaiende teller wordt de stroom die wordt opgewekt meteen gebruikt. Wil je het meeste uit je zonnepanelen halen? Dan kies je best voor een thuisbatterij. Op deze manier kun je de opgewekte energie opslaan en ook ‘s avonds en ‘s nachts gebruiken.
Wil je een offerte aanvragen en de mogelijkheden bespreken voor jouw woning? Bel of e-mail Structa.
Zonnepanelen premies
Zonne-energie

De premies voor zonnepanelen

De prijs van zonnepanelen verdien je na zo’n acht jaar terug. Om deze ecologische oplossing aan te moedigen, kun je daarnaast enkele premies aanvragen bij de Vlaamse Overheid. Afhankelijk van je installatie kun je een premie tot € 1500 voor de zonnepanelen en tot € 1725 voor de thuisbatterij krijgen. Hier zijn echter enkele voorwaarden aan verbonden: zo moet de woning al sinds 2014 aangesloten zijn op het net van Fluvius, is de premie enkel beschikbaar voor particulieren en mag er vóór 2021 nog geen installatie aangesloten zijn.

Wat zijn de verschillende stappen bij het installeren van zonnepanelen?

  1. Laat je gegevens achter op het contactformulier. Wij nemen contact met je op voor een afspraak
  2. We komen langs om de mogelijkheden voor jouw dak te bespreken
  3. We installeren de zonnepanelen, omvormer en eventuele thuisbatterij bij je thuis
  4. Voordat je de installatie in gebruikt neemt, moet deze gekeurd worden
  5. Wij melden je installatie aan bij Fluvius
Zonnepanelen vlaanderen
zonne-energie structa

Waarom kiezen voor Structa?

Zonnepanelen zijn een grote investering. Om te vermijden dat je je spaargeld moet aanspreken of een lening met een hoge rentevoet moet aangaan bij de bank, kun je bij ons kiezen voor maandelijkse betaling. Zo wordt het bedrag gespreid over een langere tijd en kun je de zonnepanelen kopen op afbetaling tegen goede voorwaarden.
Kwaliteit staat bij ons centraal, zowel voor de afwerking als op vlak van de panelen zelf. Om de kwaliteit van elke installatie te garanderen, werken we dan ook enkel met Tier 1-producten. Hieronder vind je een overzicht van de merken en producten die we gebruiken.

Hyundai Energy Solutions

Hyundai Energy Solutions, opgericht in 2004, maakt deel uit van de Hyundai Heavy Industries group en is gericht op groene energie. Het bedrijf is een van de grootste spelers in de fotovoltaïsche markt en ze staan bekend om hun ultramoderne technologie.

Trina Solar

Azië produceert het grootste aantal zonnepanelen ter wereld en dat is onder andere aan Trina Solar te danken. Ze zijn al sinds 1997 actief en maakten ondertussen hun intrede op de beurs van Shanghai (Shanghai Stock Exhange).

Fusionsolar (HUAWEI)

FusionSolar, opgericht door Huawei in 1987, produceert geen zonnepanelen, maar wel omvormers en thuisbatterijen. De reden? Omdat hun specialiteit software is. Dit is natuurlijk van groot belang voor de batterij en de omvormer.

Neem contact op voor een offerte

Bespreek de mogelijkheden voor je dakwerken of voor het plaatsen van zonnepanelen met Structa. We staan je bij met advies en komen graag langs om ter plaatse met je te bespreken wat mogelijk is. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.
Logo Hyndai
Logo Huawei
Logo trinasolar
Logo Rescert