werkmannen zonnepanelen

Wie zijn wij en wat doen we?

Structa is gespecialiseerd in dakwerken en zonnepanelen  in heel Vlaanderen. Het bedrijf werd opgericht door vrienden die eenzelfde passie delen: mensen helpen. Onze onderneming combineert onze expertise binnen de bouw- en hernieuwbare energiesector met een klantgerichte service. We bouwen aan je toekomst, en doen dat aan de hand van hoogstaande producten en materialen, ervaren medewerkers en scherpe prijzen.

Waarom kiezen voor onze diensten?

Structa streeft ernaar om een gepaste service te bieden aan elke klant. Dankzij onze uitgebreide kennis over daken en zonnepanelen weten we precies wat er mogelijk is voor je woning en informeren we je op een heldere manier. Zo weet je op voorhand wat je kunt verwachten en ben je er zeker van dat de werken tot in de puntjes uitgevoerd worden. Een afspraak is een afspraak: daar kun je bij ons van op aan.
werkmannen zonnepanelen
dakrenovatie met zonnepanelen
Omdat we ervaring hebben met zowel verschillende werken voor hellende daken en platte daken als zonnepanelen en batterijen, kunnen we onze klanten een totaalpakket bieden. Met andere woorden, voor zo goed als alle kleine én grote werken die met je dak te maken hebben, zit je goed bij Structa. Ook aan het financiële plaatje besteden we aandacht. Je kunt bijvoorbeeld voor kiezen voor een maandelijkse betaling over meerdere maanden. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact  met ons op.

Hoe gaan we te werk?

Elke woning is anders. Daarom passen we onze aanpak aan jouw behoeften aan. We maken dus steeds een afspraak om langs te komen, zodat we de situatie makkelijker kunnen inschatten. Onze expert biedt advies over de mogelijkheden en zoekt samen met jou de beste oplossing. Vervolgens plannen we de nodige werken in en voeren we ze uit. We houden je op de hoogte van het verloop van de werken en zorgen ervoor dat je snel van je groene stroom of nieuw dak kunt genieten.
Dakrenovatie
Structa zonnepanelen

Waarom kiezen voor Structa?

Zonnepanelen zijn een grote investering. Om te vermijden dat je je spaargeld moet aanspreken of een lening met een hoge rentevoet moet aangaan bij de bank, kun je bij ons kiezen voor maandelijkse betaling. Zo wordt het bedrag gespreid over een langere tijd en kun je de zonnepanelen kopen op afbetaling tegen goede voorwaarden.
Kwaliteit staat bij ons centraal, zowel voor de afwerking als op vlak van de panelen zelf. Om de kwaliteit van elke installatie te garanderen, werken we dan ook enkel met Tier 1-producten. Hieronder vind je een overzicht van de merken en producten die we gebruiken.

Hyundai Energy Solutions

Hyundai Energy Solutions, opgericht in 2004, maakt deel uit van de Hyundai Heavy Industries group en is gericht op groene energie. Het bedrijf is een van de grootste spelers in de fotovoltaïsche markt en ze staan bekend om hun ultramoderne technologie.

Trina Solar

Azië produceert het grootste aantal zonnepanelen ter wereld en dat is onder andere aan Trina Solar te danken. Ze zijn al sinds 1997 actief en maakten ondertussen hun intrede op de beurs van Shanghai (Shanghai Stock Exhange).

Fusionsolar (HUAWEI)

FusionSolar, opgericht door Huawei in 1987, produceert geen zonnepanelen, maar wel omvormers en thuisbatterijen. De reden? Omdat hun specialiteit software is. Dit is natuurlijk van groot belang voor de batterij en de omvormer.

Neem contact op voor een offerte

Bespreek de mogelijkheden voor je dakwerken of voor het plaatsen van zonnepanelen met Structa. We staan je bij met advies en komen graag langs om ter plaatse met je te bespreken wat mogelijk is. Contacteer ons vandaag nog voor een offerte.
Logo Hyndai
Logo Huawei
Logo trinasolar
Logo Rescert